Vår förening

Wadköpings Vänner är en ideell förening som stödjer och deltar i utvecklingen av Wadköping. Tillsammans med Wadköpings kansli arrangerar vi varje år bland annat Jeremiaskonserten i Augusti månad. Vi deltar vid marknaderna med lotterier och fina vinster samt arrangerar föreläsningar m.m.
Kulturlivet i Wadköping och Örebro står högt på vår agenda.

2015 fyllde Wadköping och vår förening 50 år. I samband med jubileet tog vi fram en film om uppbyggnaden och om husen i Wadköping. Vi lät även göra en 25-sidig skrift som berättar om hur Wadköping kom till och om de människor som har bott/bor och verkar i vårt unika kulturreservat.

Vi välkommnar nya medlemmar i vår förening! Kom med du också och ha kul med oss! Medlemsavgiften är 150 kr per år.  Bli medlem!

Hör av dig om du vill ha information och anmäl ditt intresse till 072 229 70 37 eller kontakt@wadkopingsvanner.se

Föreningens styrelseledamöter

Lars Edenskär Ordförande
Vakant Sekreterare
Kerstin Ejdertoft Kassör
Mats Einestam Ledamot
Evelyn Savert Liedström Ledamot
Emma Aveborn, (boende i Wadköping) Ledamot
Berit Tedsjö Vinkler Ledamot
Meriton Rexhepi Ledamot
Catharina Nelander Suppleant

Vill du läsa mera om föreningen, klicka på någon av länkarna nedan.

Verksamhetsberättelse 2017
Verksamhetsberättelse 2015